top of page

Activiteiten 

Op de boerderij bent u van harte welkom om bij ons te kijken of vragen te stellen. Ook onze theetuin is geopend, hier kunt u genieten van thee uit eigen tuin en zelfgemaakte lekkernijen, wij proberen zoveel mogelijk eigen of Texelse producten te gebruiken. Daarnaast zal dit jaar voor het eerst de bloementuin open gaan, waar u zelf rond kan lopen en de meest prachtige bloemen kunt plukken. 

 

De Kamping ligt op een mooie, centrale plek. De dorpen Den Burg, Den Hoorn en Oudeschild zijn goed te bereiken op de fiets. Ook de natuur is goed te bereiken vanaf de Kamping, verschillende strandslagen en de Dennen zijn vlakbij. Een ontspannen wandeling maken? Op het Hoge Berg gebied vindt u verschillende groene paadjes waar u prachtige wandelingen kunt maken. 

De omgeving

Naast de boerderij zijn er natuurlijk heel veel andere leuke activiteiten op Texel te beleven! Wij delen een aantal van onze favorieten. 

© de Zelfpluktuin

In de zelfpluktuin kunt u uw eigen fruit plukken, daarnaast hebben ze heerlijke zelfgemaakte producten, een fijn terras waar u even lekker koffie kunt drinken terwijl de kinderen spelen. 

 

Meer info: http://www.zelfpluktuin.nl

© de Bonte Belevenis

Beleef verschillende ambachten! U kunt hier zelf broodjes bakken, papier scheppen, kaarsen en zeep maken. Ook zijn er leuke rondleidingen, is er een theeschenkerij en kunt u buiten genieten. 

 

Meer info: https://www.landgoeddebontebelevenis.nl

© Flora

Bij juttersmuseum Flora vindt u allerlei schatten uit de zee! Flora is het grootste juttersmuseum waar al meer dan 75 jaar de strandvondsten worden verzameld. 

 

Meer info: https://juttersflora.nl

© Erik de Brouwer

Bij Inn de Knip kunt u heerlijk neerstrijken tijdens uw fietstocht, in de ochtend voor een kopje koffie met gebak of ’s avonds voor een lekkere, lokale avondmaaltijd. 

 

Meer info of reserveren: http://www.inndeknip.nl

bottom of page