top of page

Activiteiten 

Op de boerderij bent u van harte welkom om bij ons te kijken of vragen te stellen. Ook onze theetuin is 's zomers geopend, hier kunt u genieten van thee uit eigen tuin en zelfgemaakte lekkernijen, wij proberen zoveel mogelijk eigen of Texelse producten te gebruiken. Daarnaast hebben we onze bloementuin, waar u zelf rond kan lopen en de meest prachtige bloemen kunt plukken. 

 

Camping De Tesselse Kamping ligt op een mooie, centrale plek. De dorpen Den Burg, Den Hoorn en Oudeschild zijn goed te bereiken op de fiets. Ook de natuur is goed te bereiken vanaf de camping, verschillende strandslagen en de Dennen zijn vlakbij. Een ontspannen wandeling maken? Op het Hoge Berg gebied vindt u verschillende groene paadjes waar u prachtige wandelingen kunt maken. 

De omgeving

Naast de boerderij zijn er natuurlijk heel veel andere leuke activiteiten op Texel te beleven! Wij delen een aantal van onze favorieten. 

Novalishoeve Texel cafe bakkerij winkel zorgboerderij ijsmakerij.jpg

© Novalishoeve

Novalishoeve

Aan dezelfde weg als de Tesselse Kamping vind je Novalishoeve, de boerderij met dagcafé en prachtige boerderijwinkel. Kinderen kunnen hier genieten van de speeltuin. Tip: Eet hier heerlijk zelfgemaakt ijs op het terras.

 

Meer info: https://www.novalishoeve.nl/

texelse_branding_koffiebar_den_burg_texel.jpg

© Texelse Branding

Texelse Branding

De Texelse Branding is een koffiebranderij, bakkerij en koffiebar midden in Den Burg. Hier kun je een heerlijk kopje koffie met zelfgebakken brood of taart vinden, 's zomers ook to go!

 

Meer info: https://texelsebranding.nl/

Garnalen vissen op Texel TX10 TX20 garnalenvistochten-schepen.jpg

© Garnalen vissen op Texel

Garnalen vissen

Ga mee garnalen vissen op de Waddenzee met de garnalenkotters TX10 of TX20. De schippers zitten vol stoere verhalen en weten alles over de Waddenzee en het vissen. Natuurlijk kun je meteen de verse garnaaltjes proeven!

 

Meer info: https://garnalenvissenoptexel.nl/

Rubber handschoenen in juttersmuseum Flora op Texel 44c9d104.jpg

© Juttersmuseum Flora

Juttersmuseum Flora

Bij juttersmuseum Flora vindt u allerlei schatten uit de zee! Flora is het grootste juttersmuseum waar al meer dan 75 jaar de strandvondsten worden verzameld.

Meer info of reserveren: https://www.juttersflora.nl/

bottom of page