top of page

de Kamping

Sinds 2018 is onze Camping de Tesselse Kamping geopend. In dat jaar is de boomsingel aangeplant, naast bomen hebben wij ook mooie hortensia’s en vlinderstruiken voor een diverse singel. Er is een prachtig uitzicht over ons land, u kunt de duinen en het Hoornderkerkje zien liggen. 

 

Op de camping kunt u genieten van het boerenleven. De koeien lopen vaak rond het veld en natuurlijk mag u ook een kijkje nemen op de boerderij, wij vertellen u graag alles over ons leven. Naast het houden van de dieren bieden wij sinds 2017 dagbesteding op de boerderij, met onze mensen onderhouden wij een groente- en bloementuin. De producten die wij verbouwen zijn te koop in het varkensboetje.

In 2023 opent onze camping op 1 april en het seizoen duurt tot 15 oktober.

FACILITEITEN

Het varkensboetje is een oud schuurtje dat op de Kamping staat, het schuurtje hebben wij opgeknapt. Met minder mooi weer kunnen de kinderen hier tekenen, spelletjes spelen of knuffelen met de dieren. Voor de kinderen is er ook buiten een speelplaats. Hier kunnen zij zich heerlijk uitleven op de trampoline, op de schommel of in de zandbak. Ook zijn er skelters en traptrekkers om op rond te rijden. 

 

De Kamping ligt op een stuk land naast onze boerderij. Zo zijn de boerderij en de Kamping iets gescheiden van elkaar, dit zorgt voor veiligheid en rust zowel voor de boer, de gasten van de Kamping als de dieren. 

 

Wij hebben 15 plekken op onze Kamping voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn ieder voorzien van water en stroom (10 AMP). Er zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig, ook is er voor uw gemak een wasmachine, droger en WIFI aanwezig. Voor algemeen gebruik zijn er picknicktafels. 

bottom of page